van daalen gww

60 jaar grondig werk

Noeste arbeid sedert 1960

Op 26 september 1960 zette Thijs van Daalen sr. de eerste stap en werd ondernemer. Met de aanschaf van een gebruikt tractorkraantje konden diverse werkzaamheden in de omgeving worden uitgevoerd. De vraag nam toe en in 1964 schafte hij een tweede machine aan. De eerste medewerker kwam in dienst. De eerste jaren lag de nadruk vooral op de verhuur van machines. Langzaamaan kwamen er ook steeds meer aanvragen voor het aannemen van diverse werkzaamheden.  Naast verhuurbedrijf werd Van Daalen ook een aannemersbedrijf.De tuinbouwsector

In de jaren ’80 kwamen er steeds meer aanvragen vanuit de tuinbouwsector. Met name het aanleggen van waterbassins werd een specialisme. De klantenkring groeide gestaag en naast het aanleggen van waterbassin werd Van Daalen steeds meer de "totaal grondwerker" van tuinbouwbedrijven.

Bijna 60 jaar grond-, weg-, waterbouw en waterbassins 

In het bijna zestigjarig bestaan heeft het bedrijf veel meegemaakt. Waar Van Daalen Sr. begon met het eerste tractorkraantje zijn de activiteiten en het machinepark inmiddels ontwikkeld en is Van Daalen GWW een volwaardige partner geworden voor tuinbouw,- en infraprojecten.  Van Daalen GWW is tevens VCA gecertificeerd.

 
 

Veranderd maar onveranderd

Een nieuwe enthousiaste generatie is gekomen. Waar aard en omvang van de werkzaamheden zich uitbreiden, blijft Van Daalen GWW het gezonde familiebedrijf en zijn de beginwaarden zoals kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit onveranderd gebleven.